Translate

joi, 12 ianuarie 2017

SRI Game Over DIZOLVARE CONFORM LEGIISRI, este creația GRUpurilor care au organizat puciul politico militar din Decembrie 1989, și care a avut ca prim Director General de numitul ciminal căruțaș Astaluș Virgil Măgarureanu, și care a făcut angajări după criterii clientelare, disponibilizând masiv toți angajații profesioniști din vechiul Serviciu virusat masiv la vârf de sovietici,  ce a trecut prin concasorul Armata lui Nicolae Militaru un membru marcant al GRUpului Asocoaiție Demolatorilor României este în prag de lichidare și faliment. 
   SRI și gagii care s-au făcut că lucră acolo au  încasat de la buget 17 miliarde euro și a prins un singur spion pe Giggolo Manfredini care a spiont la Fabrica de Amtibiotice Iași pe Șefa Laboratorului proaspăt divorțată să vadă ce vată folosește, după ce documentarea fusese făcută de Agenția Detectivilor Particulari Moldova-Zboina Iași, factura serviciilor nefiind achitaă nici până în prezent. 
A mai prins (vorba vine) un terorist la Iași care avea o sticlă de pet cu carbid, acesta fiind reținut de studenți și predat poliției. A mai depitat după decenii de investigații și filaje un așa zis  terorist din Timișoara, un dilimachi care nu omorâse în viața lui o găină, ce atașase o brecheta cu bandă adezivă plastifiată de o butelie goală. 
A mai făcut poliție politică  la greu fiind obedient clanurilor interlope și mogulilor cătărați la putere, și a mai procurat bani mulți bani pe anumite firme comenrciale gen ASESOFT, ROMPETROL, FNI, etc. dar și din trafic de stupefiante de mare risc, trafic de persoane, prostituție, pedofilie și pornografie, a tapat patronii care sifonau bani de la buget, a șantajat zeci de mii de persoane pentru a furniza informații moka în timp ce agenții făceau deconturi de mii de euro, unii angajați si-au făcut cam 3.000 vile cu grădini și piscinuțe, livezi și vii, cu beciuri și adăporturi antinucleare, piste de popice și lacuri de pescuit pe ponton, hoteluri, restaurante, pariuri sportive, asigurări, etc. Au folosit muncă la negru a deținuților și au contrafăcut zeci de mii de deconturi de benzină și cheltuieli de protocol, fodul cis. 
 Și cam ATÂTA. Acesta este bilanțul de la înființare și până în prezent.Bani dați pe apa sâmbetei. A fraternizat cu năvălitorii, iar mare parte din colonei și generali intrând în masonerie. Coldea Florian de exemplu are gradul 66 în masoneria rusă antiromânească.
                                 MOST WANTED CRIMINAL OF THE WORLD

 Peroană de sprijin cultivată de oamenii lui Coldea

 Teoreticianul SRI și omul care inspiră băieții cu ochi albaștri în munca de cercetare a crimelor SRI
 Stalin și poporul rus NKVD, KGB, GRU ne-a adus
Yagoda cel mai mare criminal terorist din istorie este ideologul formării Seriviilor de Informații pro-staliniste. Dat de exemplu de urmat de V Astaluș pentru toate cadrele din aparatul emanat de puciștii din decembrie.

   Având în vedere că în urma sufragiului din 11 Decembrie 2016 milioane de români au cerut schimbarea, blocarea și lichidarea prin implozie a SRI, acum se discută reinființarea unui aparat nou curat SSI subordonat Biroului II al Statului Major General care în principal să se ocupe de contraterorism, contraspionaj, contrasabotaj, protejarea economiei, teritoriului, populației, și documentarea, achetarea și trmiterea în judecată a spionilor și trădărilo care pun în pericol independența, suveranitatea, integritatea statului și a conducerii sale. 
   În concluzie, tot aparatul SRI va fi pus la dispoziția societății civile, altfel nu vrem să asităm la incendieri, devastări făcute de revoluționari. Armata e cu noi și noi cu poporul.SRI lichidat pentru sângele vărsat. iubesc trădarea dar urăsc pe trădători. Dumnezeu i-a dat omului limba să-și ascundă gândurile. Acum poporul cere întoarcerea sumelor consumate ilegal de acestă organizație sinistră care a terorizat poporul mai bine de un sfert de secol.