Translate

marți, 13 decembrie 2016

ACHTUNG, ACHTUNG SOS ROMANIA

ROMÂNIA ACHTUNG! STARE DE ASEDIU < Radu cel Frumos

          Moș Crăciu vine cu daruri de Căciun, dar aceste daruri să nu afecteze România 

   Idicativul <Radu cel Frumos> a fost comunicat tuturor unităților militare din RSR ca urmare a unei Decizii luate în Sedința CPEx din 16 decembie 1989, pe baza informațiilor primite de către conducerea superioară a statului de atunci, care spuneau explicit că în câteva zile, în țară vor avea loc mișcări masive de stradă cu atacarea sediilor de partid, unităților militare, spargerea vitrinelor unor autoserviri și jefuirea acestora de către țigani, invazia unor turiști vorbitori de limbă română din URSS, Ungaria, Serbia, RDG, din Franța, Anglia, Olanda, USA, în urma deciziei GRUpului Bilderberg din Brusseles, și că se dorește intervenția militară străină, și desființarea României ca stat unitar și independent. Se mai informa conducerea statului de atunci  că agentura și conservele din țară vor fi activate la un semnal (parolă) dat prin televiziune <Victorie, am invins! > În urma așa ziselor lupte de stradă, după ce armata s-a retras în cazărmi din ordinul generalului pucist tradători Victor Atanasie Stănculescu  noile organe emanate de așa zisele mișcări de stradă vor prelua conducerea PCR printr-un puci politico-militar condus de agenții deja documentați în dosarele < Corbii 1 + Corbii 2  > dar și a celorlalte doare de DUI de la județe și sectoare. Astfel s-a decretat de către Consiliul de Stat Starea de Necesitate, iar toate unitățile militare au fost alarmate (în noaptea de 16/17 Decembrie 1989, prin mesaj cifrat pe Tabela C 100)  au fost interzise mitingurile și manifestațiile de stradă și toți suspecții de trădare și crime urmând a fi arestați, anchetați și condamnați pentru faptele lor criminale împotriva Statului și a Orânduirii Socialiste. 

                    Mausoleul Eroilor Neamului din toate timpurile și locurile știuți și neștiuți 

Organele statului osificat de atunci de corupție și de interese de minigrup, ale unor activiști de partid, lideri din conducerea diferitelor instituții mai ales de etnie țigănească, sau din istituții de putere, judiciare sau informative încadrate cu neprofesioniști, au acționat haotic dezorganizat și anarhic acestea au fost depășite de evenimente, fraternizând în ziua de 22 Decembrie  după ora 13, când șeful statului a fost înșelat să plece din sediul CC cu un helicopter militar, fiind practic ținut captiv din acel moment de către gărzile sale de corp, ulterior fiind predat împreună cu soția sa LtCol Andrei Kemenici minoritar ungur comandant la o unitate militară din Tărgoviște, puciu militar reușind în acel moment. După de colarea helicopterului pilotat de pilotul erou martir Vasile Maliuțan, structurile de putere ale statului au fraternizat  cu mișcarea pucistă de insurgeță, care erau legendați de persoanele care erau în stradă, majoritatea spioni veniți în misiune la noi. La televiziunea publică, singura de altfel s-au prezentat pe rând grupuri de susținători ai puciștilor din armată, miliție, apărând așa ziși lideri de opinie politici minoritari precum Brateș, Dinescu, Nicolaescu, Brucan, sau  < pro domo > ca Cpt.Ing. Mihai Lupoi, Gen, Mr. Chițac Mihai, Gen, Lt. Retreagere Nicolae Militaru și alții, care a activat agentura țigănescă cu parola < Opriți măcelul, repet opriți măcelul! > parolă stabilită cu doi ani înainte în Parcul Herăstrău, într-o toaletă public unde intraseră cei doi în aceiași cabună de WC,  (iar Mr. Astaloș Virgil un fost propagandist PCR pe la Academia de Studii Politice Ștefan Gheorghiu, minoritar maghiar ținea de șase, cu un ziar Informația Bucureștiului în mână ce ulterior și-a schimbat numele în Măgureanu fiind numit de șeful complotului Directorul Serviciului de Informații din România) de către vărul bulibașului din Sibiu Iulian Cioabă un pseudo-derector de la Editura Tehnică Ion Ilici Iliescu. Acesta a fost pus la butoane de Gheorghiu Dej la UTM în 1949 și trimis apoi la studii la Moscova la Univesitatea Lomonosov, fiiind colg de an și prieten cu un alt minoritar țigan evreu, un fost combainier promovat de PCUS din rândul burgheziei evreiești stahanoviste Gorbaciov Mihail Sergheevici. 

 Stada unde sunt căminele studențești unde a locuit Iliescu Ilici Ionel când a fost la studii la ruși

El și cu tovarășii săi au bulibășit efectiv statul și au tranformat România într-o semicolonie, semi-prezidențială trăind în cocubinaj cu cea semi-regală, ajutând ca străinii să acapareze toate băgățiile statului, inclusiv rezerva de aur de peste  169 de tone, din care a mai râmas aproape 250 Kg, în depozitele BNR obligand populația României să suporte umilințe, concedieri, exploatarea de către multinaționale și băncile străine. Criminalii bulibași promovați la botoane de dușmanii neamului, au comis crime în serie care au codus la o depopulare cu aproape 8 milioane de români (nascuți și nenăscuți) favorizând în schimb celelalte minorotăți în special cea maghiară, evreiască, țigănească și armenească, bugărească, lipovenească rusă și bulgară, cumpărându-i cu bani, aur, certificate de revoluționari, loturi de teren pentru vile, funcții de demnitate publică în stat, credite babane la bănci ce nu au fost rambursate, trecând pe datorie publică exeprtul minoritar Florin Georgescu. Au fost atribuite fără nici o licitație publică și fără o justă plată combinate industriale gigant, câteva mii de fabrici, uzine, sedii CAP, IAS, imobile și terenuri care multe dintre ele au fost prădate, introduse artificial în faliment, oamenii trimiși acasă, fără să li se plătească salariile din ultilile luni sau ani, și s-a practicat un jaf inimaginabil prin defosări succesive din domeniile pentru a umple conturile unor oportuniși îmbuibați nesimțiți, care s-au pripășit pe la diferite formațiuni politice. Valoarea estimativă provizorie a fost calculată la peste  400 miliarde euro, total prejudicii aduse statului român, plus o datorie de 100 miliarde euro contractată din 2004 de la bănci străine cu o dobândă uriașă care nu se găsește în infrastructură, drumuri șosele, ci au fost sifonați din țară unor escroci fianciari de teapa lui Soroș, Rotshild, Rokefeler, etc. Aceste debite imense atârnă asupra viiotarelor generații ce vor veni după noi, cere nu vor înțelege cum un aparat de justiție, poliție, servicii de securitate, jandarmerie, să dispară din conturile publice ale statului și din bogățiile națiunii peste 500 miliarde de euro, ce reprezintă cel mai mare jaf practicat în istoria modernă, după cel din al doilea război mondial când au murit 22 de milioane de oameni dar s-au îmbogățit șapte familii cu suma de 2700 mii de miliarde de dolari la nivelul anului 1945, putere financiară cu care acum domină lumea civilizată. 
 După aproape 2000 de ani, cetățenii acestor plaiuri, cunosc din nou teroarea agresiunii economice, politice, hibride, neconvenționale, mediatice, culturale și ideologice fără ca să existe o persoană sau o formațiune care să apere acest popor obidit conform datelor istorice existente.

 

    Românii au fost mințiți și înșelați timp de un sfert de secol și aburiți că vor trăi mai bine și multora li s-a pus pumnul în gură și obligați să-și pună fermoar la gură, iar dacă au avut curajul să înfrunte sitemul ticăloșit, au fost purtați prin tribunale, amendați, bătuți, sau chiar mai grav asasinați din motive politice, economice sau că ar fi vorbit prea mult unde nu trebuie.


   Iată acest trădător ordinar fost militar cu gradul de General Locotenet Șeful Servicului de Securitate  Externă din România până în 1978 când a dezertat și a fugit cu un taxiu prin Berlinul de Vest mergând direct la Ambasada Statelor Unite ale Amerciii, pentru a cere azil politic. Este un lucru nemaiântâlnit în analele spionajului mondial acest scripcar de ocazie alogen mincinos și ultracorupt într-un sistem osificat unde orice favor era plătit cu dolari, cartușe de țigări, băuturi spirtoase, favoruri sexuale, pederastie, a fost pus la butoane la DIE de către viitorul sef al KGB. Acest criminal internațional se numește  Pacepa Mihai Ioan a fost condamnat la moarte în contumancie, iar din ordinul lui Ion Ilici Iliescu a fost repus în drepturi i s-a anulat hotărârea de condamnare și a fost decorat cu cele mai înalte medalii și ordine de către Ion Ilici Iliescu, Emil Constantinescu, Johannis Verner Klauss, pentru....merite deosebite în ... distrugerea României și predarea agenturii de spionaj extern în mâinile dușmanului, având pe conștiință milioane de oameni ce au pierit în România din cauza acestui criminal trădător. Acesta a comis cea mai gravă faptă prevăzută în codul penal din orice stat, care prin efectele sale sunt încadrate drept Crime Împotriva Păcii și Omenirii, sau altfel spus Crime înpotriva Umanității și a Dreptății. Statul îi plătește lunar din înalt ordin american o pensie de 12.700 dolari pe lună, de la data când a trădat până la zi. Bună țară, rea tocmeală, mama ei de rânduială, ca să parafrazăm pe Adrian Păunescu, unul dintre cei mai mari paatrioți ai națiunii noasstre. Acest ticălos trmis prin intermediari o cerere de a fi declarat Apărător al Patriei România, însă i s-a răspuns că va primi o copie a rechizitoriului său din dosarul penal și va fi numit pentru totdeuna CEL MAI MARE TRĂDĂTOR ȘI CRIMINAL DIN TOATE TIMPURILE NĂSCUT ÎN ROMÂNIA  CARE A TRADAT POPORUL ȘI STATUL ROMÂN. 


În țara orbilor chiorul este pus împărat sau mă rog Șef de Cuib Iredentist, Șovin, Criminal, Terorist, Fascist, Antisemit, Horthyst, Bosgor, Ciocoflender, Șașiu, Nașparliu, etc.  S-o urcat Pișta pe cal și o vrut să intre în Ardeal, dar APĂRĂTORII NEAMULUI  nu-i vor lăsa să joace ceardaș pe mormitele eroilor noștri.
























   Acum nu au trecut nici două zile de la alegeri, unde pe fondul absenteismului prognozat și a prezenței la urne de sub 38% s-au produs germenii unor răscoale populare și ale unor lupte de stradă, dintre diferite grupări și fracțiuni politice, pe fondul presiunii exercitate mai ales din parte acercurilor financiare mondiale care sunt preocupate să preia cât mai urgent ce a mai rămas din bogățiile statului, prin finațarea unor posturi și canalele de știri aservite intereselor contrare statului nostru democratic, a unor mesajelor alarmiste pe rețelele de socializare și a intoxicării și dezinfomării opiniei publice privind atacarea econoimică a României prin declanșarea artificială a unui război civil.

    Planul ar cuprinde următoarele etape:
       # pe 14 Decembrie în București și în majoritatea județelor din Ardeal, Muntenia, Moldova, Crișana, Banat, Bucovina, se vor provoca mitinguri și manifestații soldate cu lupte de stradă cu morți și răniți din partea manifestanților dar mai ales a forțelor de ordine (polițiști locali, jandarmi, militari, pompieri, SMURD, ambulanță) prin utilizarea armelor albe, a grenadelor cu fragmentație, petarde modificate cu bile de plumb, a sticlelor incendiare și a armelor cu lunetă și aparate de vedere pe timp de noapte cu cartușe perforante pentru vestele antiglonț). 
     # Pe acest fond vor fi atacate și incendiate sediile unităților și subunităților din administrația publică centrală și locală, sedii de partid, ale Poliției Naționale și Locale, Sediile SRI, STS, SIE, Sediile Jandarmeriei, intenționându-se să fie devastate sau incendiate super-marketuri, stații de benzină, cisterne de benzină, mașini publice și private, vor fi incendiate clădiri de patrimoniu, se vor trage cu proiectile cu rachete explozive în școli și grădinițe, în stații de metrou sau locuri aglomarate, piețe, gări, etc. 
    #Tintele predilecte ale teroriștilor franctirori vor fi la fel ca cele din 1989 femeile gravide, bebeluși, copiii, bătrânii, femei singure, funcționari publici în uniformă, militari. Asupra instalațiilor industriale și centrale de electricitate se vor prin acte de sabotaj secrete explozii, avarii, incendii, va fi sistată alimentarea cu gaz metan, electricitate, apă potabilă, hrană, medicamente, obiecte de strictă nenesitate, iar persoanele care vor ignora atenționările să nu iasă din casă, vor fi împușcate mortal cu un tir precis în cap sau în organe vitale.Se vor folosi muniții moderne tip dum-dum, perforante, incendiare și gloanțe inteligente. Se vor utiliza drone pentru spionaj sau pentru nimicirea obiectivelor. Se dorește se pare ca până în 25 Decembrie 2016 în România să fie război civil în toată regula, pentru ca pe acest fond, rapid să se intrevină cu forțe de menținere a păcii, cu tancuri, avioane și parașutiști dinmai multe direcții, unele zone vor fi bombardate, ca poduri, noduri de comunicații, centre urbane, etc.         #Scenariul este făcut ca să acționeze în România progresiv până la câteva mii de teroriști Daesh, care vor decapita preoții și creștinii, vor viola copilele și vor face execuții publice în masă. 
     #Pe acest fond, după aces carnagiu în care vor pieri un număr neprecizat de persoane, se va trece apoi la scenariul de formare a unor așa zise state independente: Moldova din cele două părți ale Râului Prut cu capitala la Suceava, Republica Țigănească Oltenia cu capitala la Slatina, Muntenia cu capitala la Alexandria, Republica Țigănească a Brașovului și Sibiului cu capitala la Făgăraș, Harcov cu capitala la Sfântu Gheorghe, Republica Erdely  cu capitala la Gyula, Republica Banat cu capitala la Caransebeș, Regarul Târgoviște cu capitala ca Pitești, Republica  Maramu cu capitala la Satu Mare, etc. 
     #Vor apărea fronturi populare în fiecare republică independentă, populația cât va mai râmâne va fi obligată să aleagă un Parlament bicameral un Președinte ce vor numi un Guvern, fiecare nou stat va avea un drapel, un imn propriu, armată și poliție proprie, și puncte de frontieră dintre aceste state. 
      #Planul este spargerea României în 7-8 state independente, pentru a fi mai ușor de corupt puterile locale, pentru a închide ochii la marele jaf care se pregătește. Vor dispărea în câțiva ani pădurile virgine, iar etnicii romani nu vor mai avea voie să-și declare etnia, să folosească limba scris și vorbit în public, sub aplicare unor sancțiuni drastice cu pușcăria sau cu trasul pe roată sau în țeapă, la fel ca în evul mediu. 
     # Există pericolul ca românii să fie terorizați mai rău decât în Transilvania în epoca feudală, și vor fi pedepsiți la cea mai mică abatere, iar opozanții noilor state vor fi eliminați prin metode care să pară accidente casnice sau căzături de la înalțime, accidente rutiere provocare sau doparea cu insulină în doze supra-letale, sau cu betablocante sau barbiturice ce nu pot fi evidențiate la examenele anatomo-patologice.

     # De fapt scopul agresiunii criminale împotriva României va fi la fel ca în cazul invaziilor nejustificate din Irak, Egipt, Libia, Siria, Iugoslavia, Cehoslovacia, Ucraina, Moldova, Georgia, Vietnam, Coreea, Somalia, Biafra, Guineea, Congo, Republica Sud Africană, cu perspectivă pentru Iran, Coreea de Nord și Japonia etc.  
       # Schimbarea regimului politic, ocupația militară de către mercenari din alte state, punerea la butoane a unor marionete și exploatarea intesivă a bogățiilor solului, subsolului, concomitent cu izgonirea și masacrarea populației românești băștinașe, ștergerea urmelor culturii și civilizației sau ale istoriei naționale, arestarea și asasinarea unor fruntași patrioți acuzați de așa zise crime, iar acolo unde au fost orașe vor fi trase brazde de pământ și se va face agricultură intesivă cu plante modificate genetic. 
      NB Acest scenariu ni l-au pregătit dușmanii tradiționali ai neamului, bolșevicii iredentiști fasciști criminali-teroriști, antisemiți și antieuropeni, unguri și popoarele manipulate de politica lor iredentistă și șovină timp de aproape 100 de ani. Este terifiant dar totuși veridic și va trebui să se găsească măsuri operative urgente pentru demantelarea acestui plan diabolic. 



ONOARE ȘI RESPECT ARMATEI ROMÂNE ȘI APĂRĂTORILOR PATRIEI, 
PATRIA APRIORI, HONOR ET PATRIE, NIHIL CRIMEN SINE LEGE 

   Acest plan de distrugere a României pleacă de la un GRUp de inițiativă a unor bolsevici unguri refugiați în 1919 o parte în URSS o parte în marile capitale ale lumii, dar GRUpul cel mai potent financiar fiind cel condus de miliaradrul George Soroș din Statele Unite ale Americii. Cu un buget total de 9 miliarde de dolari aur, și cu un efectiv de 5.000 de mercenari printre care și mulți luptători juhadiști, fundamentaliști islamiști, preluați direct din rândul prizonierilor ISIS, care pot lupta fără să fie plătiți, deoarece sunt programați genetic să ucidă creștini ortodocși în specuial de la cele mai mari firme de securitate din lume. 
     Această organizație criminală fracțiunea bolșevică iredentisă ungurească a organizat ceremoniale secrete în cimitire sau în locuri izolate din munți, unde au jurat cu mâna pe sabia lui Arpad, în cadrul unei procesiuni solemne, cu intonarea unor marșuri horthste, că va face orice pentru a reinființa Ungaria Mare de la Marea Adriatică până în Polonia, Munții Urali și Marea Neagră, iar popoarelor care vor fi ocupate și liderilor lor nu li se vor lăsa nici ochii ca să poată plânge, criminalii vor să taie și să spânzure pe toți opozanții, până când sângele de la victime  va ajunge până la burta calului, cred acești nebuni - spere izbăvirea Ungariei Mari.  
   După cum se poate observa situația actuală în care se află statul nostru, a fost îndelung pregătită conform planurilor inițiale ale bolșevicilor unguri iredentiști, criminali, teroriști și fasciști. 
     Distrugerea armatei romane și transformarea acesteia în niște subunități de mercenari care să apere interesele unor companii multinaționale, specializate în cotropirea unor popoare care au bogății naturale de mare valoare, în diferite teatre de operațiuni, disființarea industriei de apărare, a industriei în general a agriculturii și comerțului, lichidarea securității și miliției statului și prin modificarea legislativă succesivă a noilor structuri, împreună cu unitățile de parchet obediente puterii să nimicească orice încercare de salvare a ființei naționale. 
    Crearea unui climat de insecuritate socială, de vrejbă continuă, certui neînțelegeri, arestări, vendete politice, mai ceva decât în anii 1946, lichidarea locurilor de muncă, campania împotriva bisericii, a profesorilor, medicilor, asitenților sanitari, a poieților și scriitorilor care apără ființa Unității Românilor de Pretutindeni, și întinarea Cultului Eroilor Neamului sub legenda că cei dinainte de Regina Maria să nu mai fie luați în seamă. 
    Astfel românii mințiți constant și înșelați timp de 26 de ani se simt străini în țara lor, nu mai votează, nu mai protestează și majoritatea se zbat în lipsuri inimaginabile de bani, medicamente, alimente, lipsă de căldură, lipsă de igienă, șomeri abandonați social, cu detașamente de păduchi și ploșnițe pe piele, pe unii chiar îi mânâncă viermii de vii, cu spiale insalubre și cu școli care nu se mai gată niciodată de reparat, cu cele mai proaste drumuri din Europa, cu tineri disperați care au abandonat cartea alcooliști, tabagiști sau consumatori de stupefiante de mare risc pentru viață și sănătatea minală. 
   Ce stat civilizat își vinde copii la străini și fetele și femeile sunt trinise să facă trotuarul prin zone insalubre din Europa.
   Oare România, leagănul atâtor generații de oameni harnici, demni și ospitalieir, cu un folclor și o costumația populară pitorească unice în lume, unde și codrul cântă, cu puzderia de păsăreturi și mirpsuri de fân proapsăt cosit și flori de câmp, cu ape limpezi și țarină roditoare, a ajuns la finalul existenței sale? Dacă mai există bărbați în țara acesta să o apere de criminalii care ne dau târcoale în ultimul sfert de veac.

Surse video/outube: 

 https://youtu.be/W_BxIu4hWJ0                 









Canal video selecție ZBOINA INTERNATIONAL PUBLISHING 

CENTRUL DE STUDII ȘI CERCETĂRI PENTRU DESCOPERIREA CRIMELOR COMISE ÎMPOTRIVA POPORULUI ROMÂN DIN TOATE TIMPURILE  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu