Translate

vineri, 23 decembrie 2016

REVOLUȚIA ÎȘI MĂNÂNCĂ COPII


  La fel ca la 1789, pe timpul Revoluția care a dărâmat zidurile Bastiliei, când Danton și Robespierre precum și alte sute de răsculați împotriva Regelui Ludovic al XVI-lea, au fost condamnați la moarte și decapitați prin ghilotinere, acum Justiția Militară din România, își spală păcatele condamnând criminalii din Decembrie 1989. 


De fapt aceasta a fost atrasă în jocul de interese meschine ale puciștilor, deoarece următorii magistrați au fost mințiți de Brucan Silviu alias Saul Brukner și Iliescu Ilici Ion alias Ivanovici Papașa că trebuie să judece niște teroriști. Astfel Col.Just. Gică Popa, Mr.Just. Dan Voinea, Mr.Just. Mugurel Florescu, sub amenințarea cu moartea, deoarece Virgil Astaluș zis Măgureanu fost maior de securitate reciclat de partid la Muzeul de Istorie din Focșani, Gelu Voichan Voiculescu un infractor de drept comun, Gen. Aftanasie Stănculescu Victor prins de nas de MI 6 că și-a tras comision din vânzarea de tehnică militară la o bancă din Bali, aveau pistoalele Macarov de 9 mm în buzunarul de la piept, iar în caz de nerespectare a indicațiilor prețioase venite de la verișorul Bulibașului Julian Cioabă din Sibiu, și de colegii săi care au fost puși la butoane de Globaliști privind asasinarea ritualică în sfânta zi de Crăciun a soților Ceaușescu, fără o dreaptă judecată aceștia ar fi fost puși ei la zid și împușcați în ceafă. Ori în acest caz, magistrații militari au fost constrânși sub amenințarea cu moartea să organizeze acel simulacru de proces într-o unitate militară, pentru ca în subsidiar să se compromită imaginea armatei scut de nădejde de Apărare a Patriei, în ochii populației, pentru ca ulterior să fie practic desființată sau obligată să cumpere arme SH de la diferite state, conform acordurilor NATO.











De la două vagoane de grâu cât plăteam la sovietici pentru o stație de radio revopsită capturată de la Armata Germană, în anii 1949, acum plătim la americani cu 3 miliarde de euro, companiei Behtel firma de casă a Famigliei Bush Jr., pentru a nu executa nici un metru de autostradă sau 2 miliarde euro penstru 8 avioane F-16 revopsite fabricate în 1972 deși avem în țară fabrică de avioane militare multirol mai bune decât cotețele zburătoare venite la noi pe comision mișto.


Ori în unitatea militară de artilerie antiaeriană comandată de Lt.Col. Andrei Kemenici de etnie maghiară, mai marii planetei ( Bush, Gorbaciov puși la butoane de cercurile financiare cu veleități mondialiste și de masoneria ocultă criminală din Europa Occidentală) hotărâseră  prin trădătorii de la noi, cocoțați la butoane pe muntele de moți asasinați chiar din ordinul lor, se hotârâse punerea în executare a sentinței de condamnare la moarte a soților Ceaușescu o crimă inutilă deoarece acei bătrâni bolnavi, fugăriți de colo-colo nu mai reprezentau nici un pericol pentru puciști, fiind ținuți captivi chiar de gărzile lor de corp ale Gen. Neagoe șeful Direcției a V-a pază demintari, ce trecuse în tabăra puciștilor,  la fel ca Șeful său Gen. Vlad Iulian școlit la Moscova și pregătit din timp pentru lovitura de stat. De fapt Ordinul de asasinare a familiei Ceaușescu (inițial Silviu Brucan alias Saul Brukner a vrut să fie executați și copii Nicu, Zoia, Valentin împreună cu familia lor) fusese luat în toaleta de lângă cabinetul Ministrului Apărării de către agenții trădători (dovediți în dosarele Corbii I și Corbii II întocmite de Lt.Col. Erou Martir al Revoluției Gheorghe Trosca ucis din ordinul lui Militaru Nicolae care a avansat imediat echipajul de pe tancul care a executat misiunea de nimicire în acea noapte, în față la Restaurantul Favorit din Drumul Taberei din Capitală) de către numiții criminali teroriști  Iliescu Ilici Ion, Militaru Nicolae zis Bogonos, Brucan Silviu alas Saul Brukner zis Cheptos, Roman Petre Neulander zis Merd , Voiculescu Voichan Gelu zis geologul sibilinic și de Stănculescu Aftanasie Victor zis djubale  din Tecuci, care a primit ordin să pună în executare sentința capitală folosind cadre din Justiția Militară și militari de la Boteni de la Det.2 Parașutiști, în scopul compromiterii armatei și a justiției sale, combinație tipic diverSIONISTĂ

















Trebuie făcută o delimitare clară dintre GRUpul de insurgeți teroriști criminali (dovediți ca trădători aflați în slujba unor agenturi de spionaj străine cu acte în regulă ce au fost iertați de Președintele Nicolae Ceaușescu din motive umanitare și conjunctural politice) care au pus mâna pe putere în data de 22 Decembrie 1989, după ce generalul trădător criminal Stănculescu numit de Ceaușescu Nicolae Ministrul Apărării în locul Gen. Vasile Milea. Stănculescu a retras unitățile militare în cazărmi pentru a face loc puciștilor și a pus în aplicare planul de arestare a Comandantului Suprem al Armatei Nicolae Ceaușescu și a soției acestuia, de către gărzile de corp inițial (Cpt. David Silviu și Cpt. Rusu Mihai) odată cu îmbarcarea în elicopterul care a aterizat pe clădirea CC-ului, repet trebuie făcută delimitarea dintre puciștii comitenți ai loviturii de stat și zecile de mii de oameni nevinovați, ieșiți în stradă ce reprezenta populația nemulțumită de lipsurile și privațiunile impuse de politica economică de sacrificiu din ultimii ani de austeritate manageriată neinspirat de conducerea de partid și de stat de atunci, (datorită presiunilor externe comise de GRUpurile financiare care creditaseră România în anii 1970 și care au dorit în subsidiar să preia bogățiile statului după plata datoriei externe și ca urmare a intransigenței lui Ceaușescu, care a umilit pe americani refuzând clauza, și pe bancherii codoși ai ocultei, aceștia când au dorit să intervină în politica statului și să submineze economia națională) prin acutizarea crizei interne de alimente, medicamente, căldură, și prin boicotarea exporturilor (prin instigarea creditorilor să nu mai plătească pentru mărfurile livrate de industria noastră) la sugestia lui Pacepa Mihai Ioan spion american, un fost general de securitate condamnat la moarte în contumacie, pentru defectarea sa din iulie 1978, când s-a refugiat în Ambasada USA și a cerut azil politic. Ori una este ca populația să se revolte din cauza lipsurilor și alta este să comiți crime împotriva păcii și umenității prin asociere a unui GRUp de tradători de neam și patrie prin comiterea în formă calificată și continuată de asasinate, terorism, subminarea puterii de stat, și să aduci majoritatea populației la un prag existențial cu mult mai scăzut față de 1989 prin politici antinaționale și anticreștine din ultimii 27 de ani, când toată presa internațională a constatat că lovitura de stat din 1989  a adus numai pierderiu statului român, populației, economiei, teritoriului, armatei, România cobârând de pe locul IV în Europa ca nivel de dezvoltare și de trai, pe ultimul loc alături de Moldova și Ucraina. Mai simplu spus este o INVOLUȚIE nu o REVOLUȚIE ce au comis criminalii ce acuma sunt judecați pentru crimele comise impotriva națiunii române. 












   Pe de altă parte dacă până la data de 22 decembrie 1989 au fost înregistrați la spitale 48 de persoane decedate (multe din acestea asasinate din apropiere nu de către armată, care a tras fie cu muniție de manevră fie cu gloanțe trasoare în plan vertical pentru intimidare ci de spioni veniți de peste hotare ca să producă amorsarea unor revolte populare în marile orașe)  odată cu reușita puciului militar și a loviturii de stat politico-militare, când Militaru Nicolae a spus la televizor parola „Opriți măcelul, repet opriți măcelul “ sub comanda Col. Pârcălăbescu și a altor comananți de la GP din teritoriu, au fost activate rețelele de gărzi patriotice și de forțe speciale de rezistență, care în loc să apere populația de criminalii insurgeți teroriști care au preluat puterea prin asasinarea conducătorilor statului și prin arestarea Guvernului condud de Constatntin Dăscălescu de către un grataragiu de mititei din Otopeni pe nume Iosif Dan, au comis masacre și crime extinse împotriva umanității.

   Complotiștii puciști care au comis lovitura de stat prin crima de înaltă trădare, ca să-și justifice preluarea puterii și să gonească populația ieșită în stradă și ca urmare a actelor de instigare făcute de turiștii străini veniți să susțină din exterior lovitura de stat și puciul politico-militar, au dat ordin prin criminalul Militaru Nicolae comandantul rezistenței sovietice de la noi, să asasineze femei gravid, copii, bătrâni, oameni nevinovați care se aflau în stradă, militari, polițiști, pentru a încerca să producă un război civil, urmat de dezmembrarea României lucru ce nu s-a produs din cauza rezistenței Gen. Ștefan Gușă, care de altfel a plătit cu viața curajul său, fiind iradiat și asasinat după câțiva ani.

     Din 22 Decembrie 1989 și până pe data de 14 Ianuarie 1990 când oficial Nicolae Militaru a dat ordinal de încetare a ostilităților, și de intrare a rezistenței sovietice în conservare, deoarece obiectivele loviturii de stat fuseseră atinse, au fost ținute sub foc și prin lupte de stradă în localitate cu luptători lunetiști dotați cu veste antiglonț și aparate de vedere pe timp de noapte, orașele București, Timișoara, Sibiu, Brașov, Braila, Buzău, Constanța, Cugir, producându-se în doar trei săptâmâni peste 6.850 de morți și răniți. Toate aceste crime, plus celelalte victime adică peste 8 milioane de cetățeni români pauperizați de noua putere emanată de puci și de lovitura de stat politico-militară, au ca autori pe liderii care s-au istilat la putere prin crimă și teroare. 










    Datorită faptului că împotriva populație civile neînarmate Iliescu Ilici Ionel, Militaru Nicolae, Roman Petre Neulander, Brucan Silviu Brukner Saul, Voiculescu Gelu Voichan, Iosif Dan, și mulți alții, prin acte de diversiune și terorism (mințind că teroriștii ar fi ai securității sau de la USLA) au comis în formă calificată și continuată genocid și masacre împotriva populației civile nevinovate, fiind asasinați cu predilecție copii minori, femei gravide, bătrâni handicapați, femei, militari în uniformă cu insemnele statului, justiția militară a considerat pe bună dreptate că acești autori au comis crime împotriva umanității extinse și împotriva păcii și omenirii, acesta reclamând prin excepție aplicare pedepsei cu moartea împotriva teroriștilor puciști trădători de neam și țară, care au făcut ca România să ajungă pe ultimul loc din Europa ca nivel de trai și ca grad de descurajare a populației. Participarea la vot a doar 38% din populație este dovada cea mai clară a demilitării interesului național de clasa politică coruptă și uzurpatoare.

    Din luma Ianuarie 1990 și până la sfârșitul lui Decembrie 2016 adică în aproape 27 de ani de teroare, populația majoritară românească a scăzut cu aproximativ 8 milioane de oameni născuți dar și nenăscuți (ca urmare a liberalizării avorturilor de către vărul bulibașului Julian Cioabă din Sibiu, în cunoștință de cauză privind faptul că țigăncile potrivit tradiției nu avortează, înșelând femeile din familiile de români, pentru a scădea populația românească și a crește populația țigănească), au fost desființate 5,5 milioane de locuri de muncă din idustrie, agricultură și comerț, au fost anulate exporturile de produse industriale și au fost înlocuite cu exportul de forță de muncă ieftină calificată, de berbecuți, viței, oi, cai, sau de materii prime precum bușteni tăiați prin defrișări masive deșertificându-se 60% din pădurile virgine ale patriei, minereuri de aur, diamante, livrare de zacaminte de petrol pe comision mișto, toate bogățiile domeniilor statului fiind predate în mâna năvălitorilor, reprezentanți ai unor corporații multinaționale din Vest și din Est. Acum rata analfabetismului este de 25 %, România a devenit o piața de desfacere tip Maidan unde sunt exportate haine vechi de la morți, sau bolnavi incurabili, marfuri și produse de proastă calitate rebutate din China, sau India, sunt aduse alimente alterate, și contaminate cu bacterii ucigașe,  medicamente periculoase pentru viața pacienților care produc orbirea și sterilizarea chimică, atacuri de cord și boli autoimune sau incurabile precum cancerul și hepatitele pultacee. 
La noi teroriștii arabi, care acum plătesc regește ca să-și impună premierul lor sau fidel cauzei lor,  aduc sute de tone de carne congelată și pâine din stocurile armatelor NATO vechi de peste 40 de ani, pui congelați și carne de pasăre produse prin anii 1965, România devenind practic o groapă de gunoi a Europei. 
   Toate acestea se petrec în timp ce specialiști școliți de stat cum ar fi ingineri IT, medici, ingineri constructori, arhitecție, ingineri agronomi, maiștri cu înaltă calificare, muncutori cu pregătire superioară, cercetători, oameni de știință, artiști, poeți, scriitori, jurnaliști, asitenți medicali sunt nevoiți ca în aceste vremuri de bejenie să pleca din țară, să-și abandoneze copii și părinții și să lucreze în străinătate, fără ca acele state să plătească în contrapartidă costurile cu educația, sănătatea, întreținerea făcute de statul nostru, sărăcind astfel și mai mult.

   Ori chiar dacă drepata judecată se aplică mai târziu, adică peste un sfert de secol, deoarece criminalii teroriști care s-au urcat la butoanele puterii s-au cramponat de acesta, punând în imposibilitate Justiția Militară să-și exercite prerogativele constituționale de documentare și de tragere la răspunderea penală a criminalilor care au comis crime extinse împotriva păcii și umanității, ce pompos s-au auto-intitulat revoluționari.

   Poporului nostru i-a ajuns cuțitul la os, iar dacă cei care au comis crime împotriva umanității și genocid împotriva populație României nu sunt trimiși în judecată în stare de arest, există riscul ca victimele să-i linșeze pe acești teroriști. Sunt zvonuri că Iliescu Ilici Ionel a instigat pe ceilalți făptuitori criminali din asociația sa teroristă prin agentul său Astaloș Virgil zis Măgureanu, să se îmbarce în trenul Prietenia să plece la  Chișinău, deoarece încă nu sunt dați în consemn la frontieră, de unde să plece cu un avion charter la Moscova unde ar trebui cere se zice să ceară azil politic, deși Președintele Rusiei nu ar fi de acord deoarece îi sunt suficienți teroriștii ceceni, dar să mai importe și alți teroriști de etnie țigănească, la ce iar mai folosi.  

    Rugăm populația și organele de ordine ale statului, Ministerul Public, Justiția Militară să nu lase să scape acești criminali teroriști, ei trebuiesc aduși la Târgoviște și judecați în regim de urgență așa cum au fost judecate victimele lor din 25 Decembrie 1989, cărora le-au uzurpat puterea, și să fie duși legați la spate cu sfoară de baloți în fața zidului din dreptul WC-ului din cazarma unde au fost executați soții Ceaușescu,  iar parașutiștii militari să facă ce este necesar, ca o excepție la abolirea pedepsei cu moartea. 
    Națiunea română umilită, mințită și furată timp de aproape 27 de ani, dorește justiție și dreptate, iar acești criminali, în ziua de Crăciun pe data de 25 Decembrie să simtă și ei pe pielea lor mânia poporului obidit românesc, pentru comiterea faptelor materiale de terorism și de înaltă trădare, genocid și subminarea economiei naționale, crime extinse împotriva păcii și omenirii. Pentru trădători și dușmani ai poporului nu trebuie să existe clemență și milă. Legații și la zid cu ei!Națiunea română vrea pedepsirea exemplară a criminalilor teroriști din Decembrie 1989. Nouă ne ajunge 27 de ani timp în care ne-au sfidat cu cinismul lor acești asasini, amâgindune cu promisiuni deșarte.

   Dar pe de altă parte nici Mugurel Constantin Isărescu nu trebuie lăsat liber să-și soarbă vinul din potgoria proprie de Craciun sau de Revelion în libertate, motivat de faptul că, din vina dumnealui a făcut în așa fel prin mai multe fapte materiale criminale în conivență cu teroriștii care au preluat puterea după 1990 ca România să piardă pentru totdeuna 896,556  Tone de aur fin de 24 de carate (aflate în tezaur la 22 Decembrie 1989 și dar și nerevendicate de la debitorii Băncii Naționale) precum și a devizele liber convertibile de 166 miliarde euro sifonați în bănci și conturi din străinătate. Acest criminal economic celebru în istoria criminalității economico-financiare moderne  a facilitat transferarea fără o justă cauză în buzunarele unor famiglii dintre cele mai bogate din lume sume colosale în schimbul promovării în ierarhia masoneriei din care fac parte acești criminali. Acești asasini cu averi de zeci și de sute de miliarde de euro, au profitat deja de pe urma celor două războaie mondiale, dar și din conflictele ulterioare, ca să asasineze direct sau indirect în rândul taberelor cobeligerante sau în lagăre de exterminare și în închisori peste 80 de milioane de locuitori ai planetei în scopul imbogățirii acestora fără o justă cauză cu peste 3.200 bilioane euro prin acordarea de credrite otrăvite (lui Hitler, Stalin, SUA, URSS, etc.) și dobânzi speculative, destinate cumpărării de arme și muniții, inclusiv pentru producerea de arme nucleare, submarine de luptă, portavioane, avioane din generația VI, prin escaladarea unor masacre fără precedent în istoria umanității. Ori cine poate tolera, sau ce minte normală poate admite ca să fie masacrate zeci și sute de milioane de oameni, poate miliarde în eventualitatea unui ultim război, doar pentru a se satisface lăcomia de arginți a unor teroriști și asasini economici. Noi considerăm că forțele sănătoase ale omenirii pot pune la punct acestă chestiune care trenează de peste 100 de ani, a moralității dobândirii averilor, pe seama masacrării soldaților, care reprezintă cele mai reușite și sănătoase exemplare genetice ale speciei umane. Oare noi românii sau omenirea nu mai putem vedea pădurea din cauza copacilor? Fiat justitia!

     Isărescu Mugurel Constantin este considerat cel mai mare tâlhar și excroc din toate timpurile din istoria omenirii iar rangul său în masonerie nu are nici o relevanță față de crimele comise de acesta împotriva poporului român și a averilor statului.

    Cu banii și aurul jufuite de Isărescu și depozitate la Banca Angliei, sub managementul coroanei Marii Britanii, care printre altele este Cupola Masoneriei Mondiale împreună cu Papalitatea de la Vatican, România ar fi putut să elimine decalajul economic dintre acesta și statete dezvoltate din lume, în cei 27 de ani câți au trecut de la asasinarea injustă a soților Ceaușescu în sfânta zi de Crăciu al anului însângerat 1989. În statele civilizate care au guverne responsabile, venitul lunar este de aproximativ 5.500 euro nu de 100 de euro satdiu la care ne-a adus guvernul pus la butoane de Soros George în urma atentatului terorist comis la Clubul Colectiv din capitală, pentru ca în subsidiar să cumpere pe bază de comision mișto tehnică de lupăt și armament cu norma de casare îndeplinită. Ori cu ce am greșit noi sau cui ar trebui să ne adresăm noi cetățenii acestei țări, pentru a se intra în legalitate. Semnalul că terorștii din decembrie 1989 sunt trimiși în judecată este favorabil pentru justiția militară, dar efortul trebui continuat și cu restul de cei care au comis crime împotriva păcii și omenirii: bancheri, miniștri, prefecți, primari, etc.

    Iată și de ce noi românii cinstiți și de bună credință trăim prost în țara noastră, cu doar 100 de euro pe lună (lăsând  de o parte salariile și pensiile demnitarilor și magistraților care sunt justificate în mare măsură) pentru că ne-am lăsat înșelați de niște asasini veritabili, mințiți și jefuiți la vedere, sub ochii îngăduitori ai unor polițiști și magistrați care trimit la pușcărie bătrânele care au promis câteva ouă la vreo grefieră, sau persoane muritoare de foame și de frig, care fură o felie două de perizer, un măr, o banană, o napolitană,  sau vreo pâine din supermarket. Represiunea în interesul legii trebuie să vină de sus în jos nu viceversa. Pentru pacea socială și liniștea noastră cetățenii națiunii vor ca organele abilitate ale statului să-și facă datoria și să recupereze prejudiciile, în primul rând, până nu se pierde urma banilor și valorilor furate din patrimoniul public și privat. Populația are încredere în justiția română și mai ales în justiția militară care protejează interesele supreme ale statului, poporului, teritoriului și economiei de criminali și teroriști economici.  

    NIHIL CRIMEN SINE LEGE!

Anexa nr. 1 (DUI D-110 SSID) Arhiva DIA fond special tezaur.
                    ....Din relatările martorului ocular Capitan Anghel Eugen de la R-282 Mc Focșani, care primise misiunea să apere obiectivul ultrasecret D-110 respectiv Fabica de Diamante Industriale Progress din București, rezultă că în noaptea de 25 decembrie 1989, atunci când la televizor se difuza procesul și execuția familiei Nicolae și Elena Ceaușescu, la poarta firmei a venit o delegație de revoluționari condusă de numitul criminal Constantin Mugur Isărescu în vârstă de aproximativ 39 de ani, cu părul grizonat, constituție astenică, ochelari de vedere fumurii, fără semne particulare îmbrăcat într-o haină din piele cu guler de blană de culoare gri, având la mâna stâgă un șnur tricolor, ce era însoțit de încă trei revoluționari, care au prezentat o delegație semnată de Ion Iliescu în calitate de Director al Editurii Tehnice cu ștampila instituției, act bătut la mașină cu caractere mari în Cabinetul 2 din Comitetul Central (conform declarației criminalului teririst Isărescu) contrasemnată de Roman Petre un preparator de la Institutul Politehnic, Brucan Silviu un fost ziarist de la Scânteia pensionar și de Militaru Nicolae un fost general pensionat anticipat pe caz de înaltă tradare de patrie, fost Comandant al Armatei I. Isărescu a cerut intre în obietiv pentru a întări măsurile de pază și protecție, solicitând să facă un mic inventar. Inițial ofițerului i s-a părut suspectă acea descindere al unu noaptea a unui comando revoluționar, temându-se de un posibil hold-up. A fost sunat din partea Frontului Salvării Naționale de Voiculescu Vican Gelu, care a solicitat să se permită accesul în obiectiv din înalt ordin al Șefului Statului care la acea ora era împușcat conform imaginilor televizate. Isărecu și ceilalți din grupa sa fumau nervoși în fața porții metalice închise țirări Kent și se încălzeau cu o sticlă de Jonny W. până la urmă ofițerul primid ordin și de la superiorii săi a permis accesul în obietiv. Cu acestă ocazie, a fost ridicată toată arhiva companiei, inclusiv registrul de vizitatori și dosarele angajaților de la personal, au fost ridicate computerele, mașinile de scris, telefoanele, faxurile, scanerele, planșetele de lucru, toată documentația tehnică. Din camera de produse finite, au fost demontate aparatele de alarmare antiefracție și a fost deschis seiful prin efracție, de unde au fost încărcați în saci speciali toată cantitatea de diamante existentă acolo, de rubine, safire, topaz, alexandrit și opal, și transportate într-o direcție necunoscută. Cu acest prilej Directorul Companiei, Secretarul de partid,  Contabila, Directorul de Producție, Inginerul de schimb, ofițerul MI care avea în consemn obiectivu, au fost îmbarcați într-un TAB al MApN și duși într-o direcție necunoscută. Ulterior s-a aflat că după ce aceștia au fost interogați toată noaptea și torturați cu pistoalele Macarov la tâmplă anchetă condusă de  Isărescu personal, au fost executați cu un foc de pistolet în ceafă și îngropați într-o groapă comună. Ofițerul a fost amenințat cu moartea și el precum și întreaga familie dacă va dezvălui acest eveniment. Din verificările ulterioare s-a stabilit că Isărescu a preluat și utilajele de producere a diamantelor ce au fost vândute unei companii din Israel, la preț de fier vechi. Valoare pietrelor prețioase ridicate de Isărescu în nopatea de 25 Decembrie 1989 este acum evaluată la peste 8,966 miliarde euro, iar utilazele și now-how valorează acum pe piața liberă 1,56 miliarde euro. Este suspectă neimplicarea organelor statului de investigație, anchetă și justiție, deoarece fiecare șef de stat a primit informații de la DIA în acest sens mai ales că din doemniile publice ale statului au dispărut valori de peste 10 miliarde euro fără ca nimeni să nu facă nici o anchetă. În țara unde se trimite la pușcărie pentru un pachet de biscuiți, pe cine mai interesează greaua moștenire din timpul DICTATURII CEUSISTE iar suma de 10 miliarde euro nu este mai mare de 500 euro, după opinia celor mai mulți magistrați procurori emanați după revoluție. 























































 
https://youtu.be/euZsp-yBuU4


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu