Translate

joi, 14 februarie 2019

PAPA FRANCIS SE TEME JUSTIFICAT DE TERORISTII DIN SECUIME

EXISTĂ PERICOLUL DECLANȘĂRII UNUI NOU RĂZBOI MONDIAL ÎN EUROPA DACĂ PAPA FRANCIS VA FI LICHIDAT DE SERVICIILE HUNGARE MILITARE DE SPIONAJ, CARE ÎN URMA UNEI COMBINAȚII OPERATIVE VREA SĂ FOLOSESCĂ O REFUGIATĂ DIN SIRIA CA ATENTATOARE. 

                             Teroriste ungare in tabere de antrenament secrete din Croatia

    Garda maghiara defilează pe străzi în România și nici o instituție publică nu ia măsuri legale 

                      Pe 15 Martie 2019 se intenționează să se vopsească toaletele în verde-alb-roșu

                               Fasciști,iredentiști antisemiți după ce se îmbată umblă pe străzi cu zvastica aplicată pe mâna stângă




    Terorist iredentist care arborează steagul lui Miklos Horthy 


                          Terorist ungur amenință Vaticanul că-l va injunghia pe Papa




Papa Francis nu poate fi în siguranță cu Gărzile Elvețiene în secuime...



 
                                         Yoi Yoi Yoi ! ISTENEM!


 Zilele trecute unele agentii internaționale au comentat pe larg intrigile meșteșugite injectate unor elemente declasate, distimice, dizolutive la adresa statului din Catalonia, Irlanda, Scoția, Alsacia și Lorena, Croația, Bosnia, Macedonia, și chiar din Transilvania. STAROP-ul din Ardeal este în stare latentă dar cu elemente care pot înflori oricând ca popkornul, în situația în care nu se iau cele mai potrivite măsuri de cei în drept.

Un jurnalist francez a făcut o documentare în secuime cu privire la apropiata vizită a Sanctității sale Papa FRANCIS, și unii lideri de opinie mai puțin toleranți, chiar șovini, antisemitici, iredentiști, horthyști, fasciști, fundamentaliști hungariști au precizat că ungurii din Ardeal vor cere Papei nici mai mult nici mai puțin decât declararea autonomiei pe criterii etnice a Transilvaniei, alipirea acestui nou stat la Ungaria Mare care în subsidiar dorește și alipirea unor provincii locuite de români din Serbia și Voivodina, zona din Ucraina unde inainte de 1918 se întindea dualismul austro-ungar, în caz contrar extremiștii magiari, după cum sună articolele fasciștilor unguri din presa de peste ocean și din Germania unde cenzura este mai permisivă. Conform acelor articole scrise probabil sub o doză zdravănă de stupefiante de mare risc pentru sănătatea mintală, spun acei jurnaliști șovini și antisemiți că îi vor sfărâma toate oasele începând de la fluierul piciorului la rotule spre bazin, peste brațe, apoi îl vor sfârteca în mii de bucăți, dupăce va fi tras pe roată împreună cu eunucii săi din Gărzile Papale la fel cum au pățit Horia și Cloșca la Alba Iulia, sau mai grav că îi vor confecționa un tron de fier inroșit, la fel ca lui Gheorghe Doja, iar pe cap i se va pune o coroană inroșită din metal galben. Utopice sau nu totuși reprezintă o tentativă de crimă la adresa Sanctității sale, iar organizația neguvernamentală STOPCRIMARO nu poate sănu ia în seamă asemenea amenițări cu moartea făcute împotriva unuia dintre cei mai puternici oameni ai planetei, care pastorește peste aproape un miliard de credincioși catolici.  

Alții fac afirmații hazardate pe diferite bloguri iredentiste, șovine, fasciste, antiamericane, antieuropene, antipapalitate, antiromânești, spunând că Papa Francis, trebuie decapitat la fel cum a pățit și Principele Mihai Viteazul, unificatorul de neam, deoarece până în prezent nu a dat satisfacție liderilor UDMR, de reprezentare a intereselor minorităților catolice romano și greco - catolice, în sensul de a declara religia ortodoxă  ca aparținătoare de partiarhia rusă, iar preoții ortodocși împreună cu monahii și monahiile, epitropii, arhimandriții și episcopii, mitropoliții și patriarhul să fie judecați de noua inchiziție și arși pe rug pentru așa zisa erezie a lor de a crede în valorile ortodoxiei și că nu s-au trecut la catolicism la fel ca cei peste un miliard de credincioși supuși până la moartea steagului Vaticanului și Sanctității sale. 
Unii experți în istoria medievală au spus că Maria Tereza o nimfomană isterică și oligofrenă, Regină a Austriei hotărât ..sine ira et studio.. să-i catolicizat pe români cu tunul.

Astfel generalului nebun cu acte în regulă Bucov, a bombardat luni de zile bisericiile ortodoxe din Transilvania chiar și atunci când acestea erau pline de oameni. Acesta a masacrat mii de civili, pritre care foarte mulți copii, femei însărcinate, bătrâni. Astfel experții în securitatea demintarilor, pun la îndoială siguranța delegației papale cu ocazia vizitei în secuime, deoarece riscurile unui atentat terorist asupra Papei FRANCIS este așa de ridicat încât nimeni nu poate garanta viața și intergiratea acestuia. Și așa situația nu este normalizată în zonă, deoarece foarte mulți români sunt terorizați în localitățile unde își au domiciliul, de extremiști unguri dezaxați care deși se consideră creștini, acționeazăca cetele mongole de pe vremea lui Gingis Han și Attila. Ori fasciștii unguri consideră că odată cu vizita Papei Francis la o biserică Romano-Catolică va coincide cu numirea lui Orban Victor Prim Ministru în Ardeal, ceea ce este o pură nebunie.  Nici liderii Bisericii Catolice de la noi, Episcopul Gheorghe Robu, și majoritatea preoților de la eparhiile catolice de la noi, nu văd cu ochi buni amestecul Papei într-o problemă etnică tranșată de tratate internaționale, granițe câștigate prin jertfa a milioane de ostași și civili români, care au fost întotdeuna majoritari în Ardeal.
Ori este un non sens faptul că într-o Europă Unită unde România are acum Președinția, să existe grupări teroriste, iredentiste, șovine, fasciste, horthyste, antisemitice, antiortodoxe, antiromânești, antiamericane, sau strucuri paramilitare și/sau de spionaj, care să atenteze la Constituția României, Drapelul de Stat, Imnul României, care lovește în imaginea armatei, a serviciilor speciale, a justiției și în general a tot ce este românesc. 

Pe de altă parte o ziaristă din Bulgaria, cunoscută pentru criticile sale împotriva guvernului din țara sa, a venit în secuime și chiar s-a înrolat sub acoperire într-un detașment de femei agent secret, care la o anumită comandă urmează să se deplaseze în fostele Provincii Moldova și Țara Românească cu misiuni secrete, unele sinucigașe.

De fapt un posibil scenariu al atentatului asupra Papei ar fi că o femeie gravidă (de fapt o atentatoare musulmană sinucigașă, care va avea montată o bombă de mare calibru printr-o centură explozivă plasată în zona ombilicală) ar ieși din mulțime, și sub pretextul că vrea să fie binecuvântată de acesta să se aplece și după ce va striga hotărât ...Alahu akbarr...va detona bomba atentat terorist ce ar ucide toate persoanele din jurul aceteia, inclusiv pe Sanctitatea sa. Scenariu fantezist sau nu, o să vedem după...dar un lucru este cert, formațiile paramilitare hungurești doresc sânge,acum când toată lumea luptă pentru pace.

   Teroriștii fasciști hunguri au uniforme, eghileți, cizme, epoleți cu grade aurite și zorzonele, stilete, săbii, pistolete, puști cu lunetă, mitraliere, șalupe rapide pe Dunăre, drone, rachete de croazieră și antiaeriene, explozibili brizanti de mare calibru, depozite de alimente, puncte de comandă ingropate, abatize și sârmă ghimpată. Acești adevărați teroriști sunt antrenați în unități militare deplin conspirate din Ungaria, Croația sau din Belarus, dețin stații de radioreleu sateliare și sume împostante de bani rezultate din expoatarea pădurilor din Munții Carpați, încasarea de bani de la populație prin benzinăriile Mol, rețeaua DIGI și RCS-RDS dar și din bani negri proveniți din bordeluri de lux, trafic de arme și de droguri,  și din sponsorizări masive venite de la Uniunea Mondială a Hungarilor de Pretutindeni cu sediul la Chicago și New York.
Acum se pare că se aude din nou strigît de război pentru Ardealul Nost, iar o armată prost dotată, timorată, demoralizată, prost plătită, decimată de reducerile masive din ultimii 30 de ani, nu poate face față honvezilor, care au în dotate tehnică militară de ultimă generație.  spionajului maghiar din România are un număr impresionant de persoane, care sunt dotate cu armament de ultimă generație cu muniția aferentă.



Astfel finanțarea pentru serviciilor secrete, ordine publică și apărare pe niște bugete nesustenabile, generează o stare de spirit complet necorespunzătoare dar și un spațiu de joc pentru creșterea în intensitate a fidelilor cauzei lui Tokes Laszlo vor șovinii fasciști de epurare etnică a românilor, mai ales că de la Institutul Național de Statistică au fost comunicate că în România în ultimii 30 de ani, populația noastră de etnie română a scăzut cu zece milioane,în timp ce alte etnii au cunoscut un spor fulminant de creștere demografică, mai ales la cea de etnie rromă, care este și cea mai săracă pătură socială. 
   În concluzie, recomandăm Secretariatului Nunțiului Papal, dacă prin absurd ar citi postările  acestui blog, să facă toate diligențele necesare, contramandând vizita Papei FRANCIS în Secuime. 
     Ori dacă PAPA FRANCIS va organiza o slujbă religioasă, pentru mântuirea milioanelor de țărani români uciși mișelește în ultima mie de ani de bande criminale turanice și hungurești, pentru ca în subsidiaar să cerem pădurile, apale, pâmănturile, sarea, aurul, cărbunele, petrolul, gazele naturale, etc. Până la urmă cei un miliard de creștini catolici, rugați-vă în cor ... Să-i vină românului mintea cea de pe urmă, AMIN!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu