Translate

duminică, 28 februarie 2016

EXECUȚII PUBLICE

Organizația Amnisti Internațional a comentat faptul că peste 700 de persoane au fost executate de la începutul anului în piețe publice. Aceasta a susținut că este o barbarie să se ucidă oameni pentru niște fapte care în alte state sunt trecute cu vederea. Condamnarea la moarte, este prezentă în aproape jumătate de dintre statele lumii, iar de la 1 Ianuarie 1900 și până în prezent, în lume au fost executate în total 55.321.666 persoane, fără ca să se diminueze rata de criminalitate și să scadă infracționalitatea. 
  În România, ultimele persoane condamnate la moarte și executate sumar, au fost Nicolae și Elena Ceaușescu, pe baza unui rechizitoriu fals întocmit de un magistrat fost militar cu grave tulburări psihice,  respectiv numitul criminal Voinea Dan adus în fața justiției în prezent pentru crime împotriva umanității. 
  Cu toate acestea, au mai fost execuții în timp dar făcute sub steag străin. Adică, fapte criminale extinse comise în Romania, dar și împotriva unui stat unde s-a menținut pedeapsa cu moartea, au fost pedepsite cu moartea, iar punerea în executare s-a făcut conform procedurilor din acele state. Se impun și câteva exemple.
  România a exportat aproape 20 de ani carne și preparate din carne, grâu, ulei, zahăr, și alte produse alimentare. Aceste exporturi s-au făcut pentru a induce în eroare conducerea statului din acea perioadă cu privire la calitatea produselor. Acele produse nu se exportau la prețuri derizorii, pentru așa zisă plată a debitelor la băncile străine, ci pentru a se diminua până la aproape de zero, cantitatea de alimente pentru piața internă, urmând ca populația să se răscoale. Dar va trebui să vedem ce s-a întâmplat cu acele stocuri imense de produse alimentare. Acele produse au fost depozitate și acum sunt reimportate înapoi după ce au fost contaminate cu viruși, baterii, toxine, în scopul uciderii persoanelor cu posibilități materiale sau modeste, sau care se încumetă să meargă la restaurante, shaormerii, fast-food, etc.Contaminarea populației prin medicamente este visul oricărei agenții de spionaj, care dorește exterminarea unor indigeni, acolo unde doar bogățiile contează nu și oamenii. 
   Astfel, câțiva escroci internaționali, care au comis atrocități și la noi, și care au vrut să contamineze populația Iranului, Chinei, Rusiei și Koreii de Nord, au fost depistați de poliția locală cu firme fantomă prin care se aduceau alimente stricate sau contaminate, pentru a fi puse în circuit. Carne de pește, porc, pasăre, vită, veche și de 45 de ani, contaminată prin manopere frauduloase prin injectare de diferite toxine, viruși, bacterii, etc., au fost găsite în consum și la diferite depozite frigorifice. 
   Astfel mai multe persoane din categoria celor de mai sus, cu identitate protejată, deoarece erau agenți ai unor agenții de spionaj, au fost ridicate în cârligul macaralei, și executate în public, astfel încât astăzi a apărut un protest pe twiter de condamnare a acelor execuții. 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu